Hjælp til søgning - klik her

Om PrototypePortalen

Portalen hvor iværksættere og virksomheder mødes for at udvikle produkter

Er du iværksætter og ønsker hjælp til at udvikle din prototype eller finde en producent til dit nye produkt - så er du kommet til det rette sted. Du får her et overblik over spændende virksomheder og kan frit søge indenfor mekanik, elektronik, teknik, produktion, industrielt design, rådgivning mv.

De fleste virksomheder er selv skabt af iværksættere, og har en naturlig interesse for at hjælpe andre iværksættere i gang.  Iværksættere mangler ofte netværk og kontakt til det etablerede erhvervsliv som har udviklings- og produktionsapparatet, viden og erfaring.

Formålet med PrototypePortalen er at have et sted hvor iværksætteren kan henvende sig for at få hjælp til at videreudvikle sin idé, eller udvikle en prototype med henblik på produktion og efterfølgende vækst og jobskabelse. På portalen kan iværksætteren søge efter specifikke kompetencer, teknologi og viden - de etablerede virksomheder kan samtidig søge efter nye leverandørere eller samarbejdspartnere på portalen.

 

PrototypePortalen er etableret af Holbæk Erhvervsforum støttet økonomisk af Industriens Fond. Har du spørgsmål til ProtypePortalen, eller ikke fundet det du søgte, så kontakt os på tlf. 59 44 42 68 eller pr. mail: info@prototypeportalen.dk